Bravecare

Искам да стана домашна помощница на възрастни хора

  1. Home
  2. /
  3. Искам да стана домашна…

Искаш да работиш като домашна помощница/домашен помощник (болногледачка/болногледач) на възрастни хора или хора със затруднения?

Трябва да си даваш сметка, че това е изключително отговорна задача и не всеки може да се справи с нея. Тъй като ценим високо доверието, което са ни гласували нашите Клиенти, подбираме старателно компетентни служители за нашите позиции.

Търсим мотивирани хора, които искат да печелят добре. В нашата фирма може да печелиш по 1900 евро нето на месец. Високите морални и етични ценности за нас също са изключително важни. Оценяваме високо желанието за развитие и отговорното изпълнение на задълженията, като предлагаме съответното възнаграждение, което отговаря на квалификациите.

Нашите домашни помощници/болногледачи/болногледачки винаги могат да разчитат на нашата помощ в трудни ситуации.

Ако вече искаш да станеш домашна помощница/помощник/болногледачка/болногледач на хора в затруднено положение, поздравления! С радост ще те приемем в екипа на Bravecare. Свържи се с нас още сега и ще ти разкажем за някои от най-основните характеристики и специфика на тази достойна професия.

Ако още се колебаеш, ние сме тук, за да отговорим на всичките ти въпроси, да разсеем всичките ти колебания и да ти помогнем да направиш първите си стъпки по пътя към новата работа – от ученето на основите на немския език до избора на конкретна оферта.

За хората, които не знаят немски език на разговорно ниво, предлагаме работа в семейства с български произход, където ще можете да говорите на български – това е най-доброто решение като за начало!В последствие предлагаме безплатно обучение по немски език за всички наши лоялни служители!

Ще Те информираме и на какви условия трябва да отговаряш, за да получаваш 1900 евро нето!