Bravecare

ЗА НАС

  1. Home
  2. /
  3. ЗА НАС

Занимаваме се с осигуряване на професионална грижа за възрастни хора, лица в неравностойно положение и професионална помощ на хора, които трудно се справят с ежедневни задачи и грижи.

Предлагаме само висококачествени услуги, затова подбираме старателно нашите служители, а техните квалификации, ангажираност и постоянно развитие са наш приоритет. Въведените от нас вътрешни процедури гарантират непрекъснато повишаване на качеството на нашата и Вашата работа.

Ние сме взискателни, но едновременно с това осигуряваме
всички необходими инструменти за професионално развитие и нужната подкрепа.

Ако си:

Включи се в екипа на нашата фирма, създала солидни основи и започни сътрудничество с фирма Bravecare още сега! 

Предлагаме напълно легална работа зад граница като домашна помощница/помощник, болногледач/ка за възрастни хора, гарантираме високи доходи + премии и бонуси.

Вашата безопасност и комфорт са изключително важни за нас! Гарантираме условия на пълна поверителност и приятна атмосфера при интервюто за работа, всякаква помощ, както и психологическа и юридическа подкрепа през целия период на сътрудничество.

След започване на работа по местоназначение през цялото време ще ви подкрепяме според спецификата на вашите задачи.

История на компания Bravecare/ Брейвкеър

„Ние сме най-добрият работодател в областта на осигуряването на грижата за възрастни хора“ – обикновено по този начин се рекламират фирмите от бранша. По-нататък те изброяват причините, поради които дадената фирма се счита за поредния лидер в тази област. „Интервю в приятна атмосфера“, „само проверени работни места“, „отлични доходи плюс премии и бонуси“, „безплатни юридически консултации“, „подкрепа от страна на координатор зад граница“ и др.

Когато създадохме Bravecare/ Брейвкеър през 2016г. не знаехме, че само след няколко години ще дадем работа на почти 1000 души. Нямахме и амбицията да говорим, че сме или ще бъдем най-добрите. Не сме ние тези, които трябва да се оценяваме. Концентрирахме се върху такова изграждане на фирмата, което ще позволи още във фундамента ѝ да се съдържат онези фактори, които ще позволят за нас да се говори като за лоялен, отговорен и почтен работодател. Най-важното за нас беше подборът на правилните хора, които да работят във варшавския централен филиал на фирмата и в другите ѝ филиали. Когато правилните хора се намират на правилните позиции, не съществуват неразрешими проблеми, няма въпроси, които не ти позволяват да спиш спокойно. Но има развитие и възможности. Има сигурност и спокойствие. Тогава и само тогава могат да бъдат усъвършенствани процедурите и да се развиват компетенциите на служителите.

Ако благодарение на това, което прочетохте, мнението ви за нас е изпълнено с повече топлина и доверие, изключително много се радваме. Ние изслушваме и четем всички мнения за нас, както позитивните, така и негативните. Първите ни дават енергия, за да продължим да работим все така отдадено, вторите ни служат за коректив на качеството на нашата работа. Много неща научихме именно от вас, уважаеми грижовни Помощници и Помощнички, и научаваме и се учим на нови неща всеки ден. Бъдете с нас и ни помагайте да се усъвършенстваме. Свържете се с нас, ако искате да печелим заедно. Грижата за другите, които имат нужда от нашата помощ, е благородна кауза, в която има голямо бъдеще. Нека заедно бъдем част от това бъдеще!

Как можем да ви помогнем?
От Управителите и собствениците на фирмата

Certyfikaty
Referencje Bravecare